El-cykel: Stort udvalg hos JP Cykler

Er det tid til at skifte den gamle cykel ud med en ny, praktisk el-cykel? El-cykler er blevet meget populære hen over de sidste mange år på grund af deres nemme anvendelighed, og fordi de er et glimrende alternativ til mere miljøvenlig transport.

Hos JP Cykler har vi et stort udvalg af både brugte og nye el cykler til salg. Vi har adresse i Kastelev lige mellem Vordingborg og Næstved, men vores kunder kommer fra hele Sjælland – f.eks. fra og omkring Præstø og Faxe.

Hvad er el-cykler, og hvorfor er de smarte?

En el-cykel er kort sagt en cykel med en motor, der er batteridrevet. Med en el-cykel skal du selv lade batteriet bag på din cykel op efter behov, så du altid kan køre.

Hastigheden på el-cyklen kan du justere løbende, så du selv bestemmer, om du skal træde meget eller lidt i pedalerne for at cykle hurtigt.

En el-cykel er ikke bare smart til dig, der måske har svært ved at cykle langt – den er også smart til dig, der mangler en praktisk transportform i hverdagen. Vi har f.eks. også el-cykel med lad, der er praktisk til både børn og andet transport.

Hvad koster en el-cykel?

En el-cykel til salg kan variere meget i pris. Af de el-cykler til salg, som vi fører, bestræber vi os altid på at have til gode, fair og fornuftige priser.

Hvis du har en helt bestemt el-cykel ”in mente”, som du gerne vil have, kan du altid kontakte os på forhånd. Så tager vi et kig på, om vi fører den, du vil have.

Salg af el-cykel – kig forbi og se vores store udvalg

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad end du har spørgsmål eller vil have et godt tilbud på en el-cykel. Vi har altid et godt tilbud på en el-cykel – med eller uden lad.

Du kan ringe til telefon 40 87 23 80 eller 55 38 23 80. Vi har også en e-mail, du kan skrive til: jan@jpcykler.dk 

På udkig efter noget bestemt?

Skriv til Jan

Er du på udkig efter noget specifikt, ønsker du en pris på en reparation eller har du andre spørgsmål, så send din forespørgsel her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på tilfredse kunder

Vi går langt for vores kunder, og nogle af dem har været så flinke at skrive en anmeldelse af deres oplevelse i vores cykelforretning i Vordingborg. Her kan du læse nogle udvalgte. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af os på vores Facebookside.

Verdens bedste og mest personlige service

​Bjarne Elmelund Nielsen

Via Facebook

Jan og hans team bruger sig tid til deres kunder, selvom det er salg af en skrue eller cykel....

Dennis Rasmussen

Via Facebook

Super god service! 

Sabrina Lacoppidan

Via Trustpilot

JP Cykler

JAN LARS PETERSEN

Næstvedvej 288
​4760 Vordingborg

☏ Mobil: 40 87 23 80

☎ Fastnet: 55 38 23 80

✉ E-mail:jan@jpcykler.dk

CVR: 15902094

Åbningstider

​Mandag

LUKKET

Tirs - fre

12:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Søndag

LUKKET

Mærker vi fører

Hartje Ebsen (ebsenbikes) - Alle slags cykler

Ebs - Alle slags cykler

Conway - Cross og mountainbikes

Winther - El-cykler

Victoria ebikes - El-cykler

Excelsior - herre- og damecykler

Følg os på Facebook facebook-logo-button-white